Adverteren

Fonk Online is een onderdeel van Fonk Media. Onder Fonk Online valt ook de site fonkonline.nlfonkjobs.nl en de fonkonline e-mail Nieuwsbrief.

Het vakblad ReclameWeek is in 1994 ontstaan en is sinds juni 2007 alleen nog online actief, tegenwoordig onder de naam FonkOnline. Dagelijks versturen wij een E-mail nieuwsbrief aan ± 6500 abonnees waarin de doelgroep geïnformeerd wordt over, Media-, Bureau-, Marketing- en Financieel nieuws.

Onze doelgroep bestaat werkgevers en werknemers tussen 20 en 45 jaar, grotendeels HBO en/ of WO opgeleiden, binnen de marketing-, media- en reclamebranche.

Maandelijks bereikt het netwerk Fonk Online ± 50.000 unieke bezoekers. Het aantal pageviews is ongeveer 150.000 pageviews per maand.

Fonkjobs

De site Fonkjobs is de vacaturebank van Fonk Online. Kijk hiervoor op http://www.fonkjobs.nl 

Vacatures plaatsen (alle prijzen zijn exclusief bureaukorting):
1x Vacature    € 250,- per 4 weken
Herplaatsing   € 50,- per 4 weken

1x Topjobs vacature         €500,- per 4 weken
Herplaatsing Topjobs     €150,- per 4 weken

Vacature plaatsen in Nieuwsbrief     €500,- per 4 weken

Voor werving & selectie bureaus met media-, marketing-, sales- en communicatie vacatures zijn er mogelijkheden om een jaar lang onbeperkt vacatures te plaatsen. Een jaardeal is inclusief:
- Eigen inlog: zelf vacatures plaatsen en wijzigen
- Overzicht op statistieken
- Gratis button op Fonkjobs bij aaneengesloten partners

Er zijn ook andere mogelijkheden om te adverteren. De advertentiemogelijkheden bestaan uit display advertising en advertorials op fonkonline.nl of de FonkOnline e-mail Nieuwsbrief.

U vindt de informatie over advertentie mogelijkheden op het netwerk van FonkOnline op http://www.fonkonline.nl/adverteren/
Fonk Media
Tav Online
Postbus 66
1398 ZH Muiden
Tel: 0294 262360